Var är Hvilan Gymnasium Stockholms fotbollslag?

Text: Rintje Rood & Victor Martinsson

Foto: Victor Martinsson

”Jag tycker det är pinsamt att inget har hänt på 3 år.” Malin Sundström berättar i en intervju med vår reporter och fotograf Victor Martinsson vad hon tycker gällande frågan om Hvilan gymnasium Stockholm borde ha ett fotbollslag eller inte.

Hvilan gymnasium i Stockholm har för tillfället inget skolfotbollslag tillskillnad från många andra gymnasier som brukar spela matcher mot varandra.

Malin Sundström, lärare i Svenska och mentor på skolan säger i en intervju med Victor Martinsson att hon tycker det är pinsamt inget har hänt när hon får en fråga om det finns ett intresse för fotbollslag på skolan. Det finns ett tydligt intresse bland elever som har funnits under en längre tid säger Malin Sundström. På frågan om skolan skulle kunna gynnas av ett skolfotbollslag säger Malin att hon att det absolut skulle göra det och att det i stället kan hjälpa med skolanda med ett fotbollslag.

Bild 1: Lärare Malin Sundström

Bild 2: Elev som spelar fotboll i en av skolans idrottslokaler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s