FALSK MARKNADSFÖRING PÅ UF – MÄSSAN  (notis)

Foto: Per Grunditz

Tisdagen den 29/4 var det en UF mässa i matsalen på Hvilan gymnasium där de hade satt upp plakat om att det utlovas fika till elever, lärare, vårdnadshavare och andra som vill besöka. När vi kommer till UF mässan finns det ingen fika och de var fler elever som frågade om fikat och de svarade att de inte hade lovats ut. När eleverna förklarar att det stod på plakatet så svarar det att de inte menar alla elever. Det gjorde elever och lärare upprörda eftersom fikat var mångas anledning att gå på mässan.

Text: Linn Hedberg och Chanelle Arce.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s