Riksdagen röstar ja, nu ansöker Sverige till NATO

Under ett par månader så har NATO-debatten varit väldigt het och det partiet som har väntat längst med att ta ställning var Socialdemokraterna. I söndags gick de efter en lång väntan ut med vilken sida de står på och de är som majoriteten av partierna för NATO. Vänsterpartiet är det enda partiet som är emot NATO eftersom att de vill värna om alliansfriheten som enligt dem har hjälp Sverige att vara fredligt i över 100 år.

CC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s