Krönika – 20 dagar till studenten! 

Idag är det 20 dagar kvar tills vi treor tar studenten! Det kändes som igår vi stod utanför Frescati vid universitetet inför våran första skoldag, med hela nya klassen. 

Om 20 dagar har våran gymnasietid kommit till sitt slut och vi står för nya utmaningar i livet. Jag är så glad att den här dagen äntligen har kommit och allt blod, svett och tårar vi lagt på vår skolgång kommer äntligen till sitt slut. Så fort vi sprungit ut den 10onde juni är vi fria att göra precis vad vi vill utan någon begränsning alls. Alla prov, inlämningar och läxförhör som alla lärare skapat åt oss har kommit till sitt slut.  

Nu finns det bara världens alla äventyr som väntar på oss. Ingen kan bestämma vad vi ska göra förutom just VI. Många kan tycka att arbetslösheten eller att inte veta vad man kan göra efter studenten är en läskigt, men just att ingen längre säger till dig vad du ska göra är det du ska njuta av. Man kan nu som vuxen börja jobba direkt, studera vidare om man inte fått nog av pluggandet eller till och med resa eller göra värnplikt. Det enda som kan stoppa dig nu är dina egna begränsningar du sätter upp för dig själv. 

Avslutningsvis vill jag säga att tiden har gått så mycket snabbare än vad jag kunde förvänta mig. Allt vårt slit har äntligen fått resultat och känslan just nu när allt är klart så var alla tre år så värt det. 

Bild: Okänd (Upplands-bro kommun), Creative commons

Theo Grambo sa19b

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s