McDonald ́s lansering av “Best Burger”

McDonald ́s har under hösten förberett och lanserat en så kallad kvalitets-och smakhöjning på deras hamburgare, men vad är det som just gör att kvalitén och smaken förbättras?

McDonald ́s lanserade från den 13 september till den 13 oktober så kallad “Best Burger”. Enligt mcdslidercontent.online gäller det flertal förändringar gällande deras burgare.

Deras bröd bakades tidigare med samma deg men nu har de börjat med tre olika recept. Inte nog med det så är bröden nu högre, en aning fluffigare med en gyllenbrunare yta. Bröden kommer att ha ett annat utseende än tidigare vilket har syftet att ge en hemlagad känsla.

Enligt McDonalds.com är Big Mac världens mest populära burgare.
Foto: Frida Dellhammar

Enligt mcdslidercontent.online förblir köttet detsamma men sättet de steker på har genomgått stora förändringar. De har börjat grilla färre kött åt gången samt att de sänkt tiden på hur länge köttet får förvaras i UHC-skåpet (ett skåp där köttet förvaras mellan att det grillas och serveras) tills att det slängs ner till 10 minuter. De justerar samt grillens värme och inställningar för att köttet ska bli saftigare

På många av McDonald ́s burgare använder de sig av frystorkad lök enligt McDonald´s. Den kommer vanligen från en container och läggs på burgaren efter köttet stekts. Nu ändras det och istället kommer löken att läggas på köttet redan under stekningen. Syftet med detta är att löken ska bli lätt karamelliserad samt att den ska bli mjukare.
Sista ändringen som gjorts är att de nu uppdaterat hur ofta sallad och färsk lök ska bytas ut, alltså fylls ny sallad och lök på oftare direkt från kylen så att det blir fräschare och krispigare.

Enligt kökspersonalen har lökskakarna effektiviserat tillagningsprocessen.
Foto: Frida Dellhammar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s